• slide_1.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_3.jpg
  • slide_4.jpg

 

__Carne_de_prepelita_la_caserola_carcasa_prepelita_prepelite_cluj_2.jpg

    Carnea şi ouăle de prepeliţă sunt produse recunoscute pentru efectele lor benefice din punct de vedere medical. Oul de prepeliţă revitalizează practic organismul uman indiferent de vârstă, reglează şi îmbunătăţeşte funcţionarea inimii şi activitatea aparatului circulator, reglează aciditatea gastrică, ameliorează respiraţia şi funcţia reproductivă, are efecte benefice în tratarea bolilor de rinichi şi de ficat. Mai mult,  acţioneaza benefic asupra creierului, asupra sistemului limfatic şi al celui imunologic. Oul de prepeliţă diminuează şi cantitatea unor anticorpi din organism (imunoglobina E) responsabili de apariţia reacţiilor alergice.

Oul de prepeliţă se foloseşte cu efecte pozitive în perioada pre şi postnatală, dar şi după intervenţii chirurgicale şi radioterapii.

În orice terapie, alimentaţia este esenţială, iar ouăle şi carnea de prepeliţă nu sunt medicamente de sinteză care să obosească ficatul, rinichii, pancreasul sau alte organe, ci sunt produse naturale, organice, perfect adaptate nevoilor oricărui organism uman.

Acţiuni terapeutice ale oului de prepeliţă:

normalizarea activităţii inimi
ameliorarea şi chiar vindecarea bolilor de rinichi şi ficat
ajută digestia, reglează secreţia acizilor din stomac
vindecă ulcerul
întărirea memoriei
stimulează creşterea şi dezvoltarea organismului la copii

Proprietati nutritive100 g de carne de prepelita contin 4,5 g de grasimi, 57 UI vitamina A, 7,2mg devitamina C, 0,5mg de vitamina B6, 0,3mg de Thiamin,0,3mg de Riboflavin, 8,2mg de Niacin, 25mg de magneziu, 237mg de potasiu,307mg de fosfor, 4,5mg de fier, 13 mg de calciu, 51mg de sodiu si 134 de calorii.

Carnea de prepeliţă este una dintre cele mai fine şi apreciate în gastronomie. Aceasta are un conţinut scăzut în grăsimi şi colesterol. Astfel, carnea de prepeliţă este o alternativă dietetică şi curativă pentru cei suferinzi de obezitate, colesterol mărit, diabet.

  • Caserola carne prepelita 750 g - 24 lei
  • Carne prepelita 1kg - 35 lei
  • Carne prepelita 1 buc. - 6 lei

          Oferta la 4 caserole cumparate primiti una gratis

Carne_de_prepelita_la_caserola_carcasa_prepelita_prepelite_cluj_02.jpg  Carne_de_prepelita_la_caserola_carcasa_prepelita_prepelite_cluj_03.jpg                                                         

Best Quality

CERTIFICAT DE PRODUCATOR seria: CJCP nr.1381403

SC FIF PROD SRL este o microferma care produce si comercializeaza la cele mai bune preturi oua de prepelita pentru consum, oua de prepelita pentru incubat, pui de prepelita, prepelite ouatoare si pentru reproducere, carne de prepelita pentru consum. Va aşteaptam comenzile pe www.prepelitecluj.ro , office@prepelitecluj.ro judetul Cluj, comuna Chinteni. Tot aici gasiti si cateva retete delicioase, cure si tratamente cu oua de prepelita.